Chathotel

Afbeelding Chathotel Homepagina

Gratis chat

Welkom op de site Chathotel! Wij zijn de leukste gratis chat van Nederland! Chat mee met de leukste mensen online en maak nieuwe vrienden! Je kunt bij ons direct inloggen met een gastaccount. Je kunt 1 op 1 privé chatten of samen in de hoofdkamers. Je mag hier over alles chatten, zolang je het maar gezellig en netjes houdt. Op onze chat kun je als gast en member chatten. Op onze chat heb je verschillende kleuren!

Gezellig chatten

Wij vinden het zeer belangrijk dat het op onze chat gezellig en veilig blijft. Daarom zijn er bijna altijd volwassen moderators aanwezig. Deze herken je op onze chat aan de blauw kleur. Een moderator helpt je graag en zorgt ervoor dat het gezellig blijft op onze chatbox. Ongepast gedrag en andere talen zijn niet toegestaan. Chatten met vreemden, vrienden, anoniem of bekend. Bij ons maakt het niks uit. Misschien ontmoet je wel de ware liefde...

Veilig chatten

Veiligheid vinden wij belanrgijk en daarom voeren wij een streng scroll beleid. Wij willen dat onze chatters het gevoel van veiligheid hebben. Er zijn daarom verschillende kamers om in te chatten. 1 op 1 privé chats zijn ook echt privé, niemand kan meekijken. Alles wat jij schrijft wordt verzonden via een versleutelde verbinding. Je kunt hierom dus altijd veilig chatten op onze chat! Chatten doe je dus helemaal veilig bij ons op Chathotel! Wacht niet langer en log snel in!

Chatgedrag

Wees gewaarschuwd. Het delen van privé gegevens is niet wenselijk en geheel op eigen verantwoordelijkheid. Je weet nooit wat iemand met jouw gegevens gaat doen. Wees daarom extra voorzichtig met het delen van privé gegevens online. Zaken die prive besproken worden vallen niet onder onze verantwoordelijkheid! Wij zijn niet aansprakelijk voor het delen van eigen gegevens. Inloggen betekent akkoord gaan met ons beleid. Lees eerst goed onze huisregels door voordat je onze chat bezoekt. Heel veel chatplezier!

Gratis inlog chat

Error