Contact

Wil je nog meer informatie over Chathotel?
Of heb je een vraag stuur dan naar een van de onderstaande emailadressen.

Algemene emailadres:
info@chathotel.nl
Beheerders emailadres:
beheerders@chathotel.nl
Ontwikkelaars emailadres:
ontwikkelaar@chathotel.nl

Afhandeling

Wanneer je een email hebt verstuurd proberen wij binnen 48 uur te reageren.

In die 48 uur proberen we de bug te verhelpen, account te verwijderen of opmerkingen te onderzoeken.

Voor het verwijderen van uw account moet u wel een gebruikersnaam, emailadres en laatste keer inlogd vermelden. Aan de hand van deze informatie kunnen wij verifiëren dat u de eigenaar bent.

Veilig chatten

In onze chatbox zijn bijna altijd moderators aanwezig. Deze staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat het gezellig blijft in onze chat. Zo voorkomen ze dat er wordt gescholden of eventuele spamberichten in de chat worden getoont. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle leeftijden bij ons kunnen chatten! En wist je dat alles wat je in de chat typt versleuteld over het Internet wordt verzonden? Zo blijft Chathotel.nl een chatbox chat waar je altijd ongestoord en veilig kan chatten.

Zonder registratie

Op Chathotel.nl is registreren niet nodig om te kunnen chatten. Als gast heb je bijna alle mogelijkheden en geen beperkingen. Je kunt wel member worden van Chathotel. Als member krijg je een geel naambordje. Je kan dan ook een profiel aanmaken. In je profiel kun je ook een foto uploaden. Wij voldoen aan de privacywet, dus met alle gegevens wordt zorgvuldig omgegaan.

Gratis chatten

Chatten op de Chathotel.nl is gratis. Zowel als gast en als lid kan je prive chatten met alle andere chatters met of zonder profiel. Door registratie word je lid. Registreren en lid worden is ook gratis en zorgt er voor dat je chatnaam op de chatbox chat altijd beschikbaar is voor jou alleen. Iedereen op de Chathotel.nl chatbox weet dan zeker dat jij het bent. Door registratie krijg je een gratis profiel met foto, wat je zelf kan aanpassen. We slaan je profiel veilig op en verkopen of delen die informatie nooit. De website chat wordt betaald uit advertentie-inkomsten.

Inloggen

Error

Voordelen van Chathotel

 • - Gratis chatten
  - Geen registratie nodig
  - Moderators aanwezig
  - Privé chatten 1 op 1
  - Member worden
  - Profielen met foto
  - Eigen avater
  - Meerdere chatkamers
  - Emoticons bij het typen
  - Werkt op telefoon en tablet