Contact

Wil je nog meer informatie over Chathotel?
Of heb je een vraag stuur?

info@chathotel.nl

Afhandeling

Wanneer je een email hebt verstuurd proberen wij binnen 48 uur te reageren.

In die 48 uur proberen we de bug te verhelpen, account te verwijderen of opmerkingen te onderzoeken.

Voor het verwijderen van uw account moet u wel een gebruikersnaam, emailadres en laatste keer inlogd vermelden. Aan de hand van deze informatie kunnen wij verifiëren dat u de eigenaar bent.

Gratis chat

Chathotel is de leukste gratis chat van Nederland en België! Chatten kan direct zonder registratie! Je kan privé chatten, maar ook samen in één van onze kamers. Chat met leuke mensen en maak vrienden online. Onze chatsite is voor alle leeftijden. De chatbox chat is geschikt voor PC, mobiel en tablets en voor alle typen browsers. Je kunt bij ons direct inloggen. Chatten kan met en zonder registratie. Je mag hier over alles chatten, zolang je het maar gezellig en netjes houdt.

Veilig chatten

Op onze chatbox zijn bijna altijd moderators aanwezig. Deze kun je herkennen aan hun blauwe kleur. Een moderator helpt je graag en zorgt ervoor dat het gezellig blijft op onze chatbox. Zij zorgen ervoor dat je ongestoord nieuwe vrienden kunt maken. Op Chathotel hebben wij ook elke keer een ander thema. We passen de Chathotel.nl website aan op de seizoenen, we hebben chat emoticons en en eigen profielen. Door te chatten op de Chathotel.nl chatbox chat stem je in met de huisregels.

Chatgedrag

Ongepast gedrag is bij ons niet toegestaan! We willen ook dat chatters veilig kunnen chatten op chathotel.nl. Daarom zijn er verschillende chatrooms voor jongeren en volwassenen. 1 op 1 privé chats zijn ook echt privé, niemand kan meekijken. En wist je dat alles wat je in de chat typt versleuteld over het Internet wordt verzonden? Zo blijft chathotel.nl een chatbox chat waar je altijd ongestoord en veilig kan chatten. Chatten doe je dus veilig bij ons op Chathotel!.

Inloggen

Error