Je bent uitgelogd!

Welkom bij de leukste gratis chat van Nederland! Wij zijn een gratis Nederlandse chatbox chat voor iedereen! Je kunt bij ons chatten met en zonder registratie. Je mag hier over alles chatten, zolang je het maar gezellig en netjes houdt. Op onze chat kun je als gast en member chatten. Op onze chat heb je verschillende kleuren!

Kleuren opties
Je kan bij Chathotel chatten in verschillende kamers. Je kan hier met zijn allen tegelijk chatten of een privé gesprek beginnen. Op onze chatbox zijn bijna altijd moderators aanwezig. Deze kun je herkennen aan hun blauwe kleur. Een moderator helpt je graag en zorgt ervoor dat het gezellig blijft op onze chatbox. Zij zorgen ervoor dat je ongestoord nieuwe vrienden kunt maken. Ongepast gedrag is bij ons niet toegestaan! Op Chathotel hebben wij ook elke keer een ander thema. We passen de Chathotel.nl website aan op de seizoenen, we hebben chat emoticons en je mag je foto's uploaden. De chatbox chat is geschikt voor PC, mobiel en tablets en voor alle typen browsers. Kijk voor vragen over de chat eerst even op uitleg. Deze kun je vinden onderaan op onze pagina. Door te chatten op de Chathotel.nl chatbox chat stem je automatisch in met onze Gebruiksvoorwaarden en Disclaimer.

Veilig chatten

In onze chatbox zijn bijna altijd moderators aanwezig. Deze staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat het gezellig blijft in onze chat. Zo voorkomen ze dat er wordt gescholden of eventuele spamberichten in de chat worden getoont. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle leeftijden bij ons kunnen chatten! En wist je dat alles wat je in de chat typt versleuteld over het Internet wordt verzonden? Zo blijft Chathotel.nl een chatbox chat waar je altijd ongestoord en veilig kan chatten.

Zonder registratie

Op Chathotel.nl is registreren niet nodig om te kunnen chatten. Als gast heb je bijna alle mogelijkheden en geen beperkingen. Je kunt wel member worden van Chathotel. Als member krijg je een geel naambordje. Je kan dan ook een profiel aanmaken. In je profiel kun je ook een foto uploaden. Wij voldoen aan de privacywet, dus met alle gegevens wordt zorgvuldig omgegaan.

Gratis chatten

Chatten op de Chathotel.nl is gratis. Zowel als gast en als lid kan je prive chatten met alle andere chatters met of zonder profiel. Door registratie word je lid. Registreren en lid worden is ook gratis en zorgt er voor dat je chatnaam op de chatbox chat altijd beschikbaar is voor jou alleen. Iedereen op de Chathotel.nl chatbox weet dan zeker dat jij het bent. Door registratie krijg je een gratis profiel met foto, wat je zelf kan aanpassen. We slaan je profiel veilig op en verkopen of delen die informatie nooit. De website chat wordt betaald uit advertentie-inkomsten.

Inloggen

Error

Voordelen van Chathotel

 • - Gratis chatten
  - Geen registratie nodig
  - Moderators aanwezig
  - Privé chatten 1 op 1
  - Member worden
  - Profielen met foto
  - Eigen avater
  - Meerdere chatkamers
  - Emoticons bij het typen
  - Werkt op telefoon en tablet